De gouden driehoek

Het is belangrijk dat je je financiële huishouding gezond en is en gezond houdt. Daar praat ik dan ook veel en vaak over, wat niemand wil toch wakker liggen van geld?! Maar wat nou als je door verschillende factoren je financiële huishouden niet op orde kan krijgen of houden? Vaak hangen dingen met elkaar samen. Je kan alles goed voor elkaar hebben, maar dan verlies je onverwachts je baan, of je relatie gaat uit en je komt er financieel alleen voor te staan. Je raakt dan buiten jouw schuld om in de problemen. Dit doet niet alleen wat met je financiële gezondheid, maar ook wat met je psychische gezondheid. Depressies liggen dan vaak op de loer en je komt in een vicieuze cirkel, waar je maar moeilijk uit kunt komen. Mensen onderschatten vaak wat schulden met je doet! Bij schulden komen vaak ook maatschappelijke problemen bij kijken. Of je kan in de schulden raken door een maatschappelijk probleem, of je kan in een maatschappelijk probleem raken door schulden. 

BudgetIng is ervoor om jou met je financiële problemen te helpen. Om samen met jou al je inkomen en uitgaven te ordenen en om jou te leren hoe jij het beste uit je geld kan halen d.m.v. sparen, besparen en budgetteren. Daarom is mijn slogan ook: “BudgetIng is de eerste stap naar financiële vrijheid.” Want hoe lekker zou het zijn als ook jij alles op orde hebt? Dat je niet zenuwachtig hoeft te worden van een rekening? Dat je post ongeopend laat, omdat je bang bent voor een aanmaning? Dat je nog maar 1 á 2 keer in de week even je huishoudboekje hoeft bij te houden, omdat alles lekker loopt? Klinkt heerlijk toch?!

Omdat ik jou ook graag met werk en maatschappelijke problemen zou willen helpen, maar daar niet mijn expertise in ligt, gaat BudgetIng in het nieuwe jaar samenwerken met twee andere bedrijven. Namelijk met Maatkr8 en Uitzendkr8. 

Maatkr8 helpt op maatschappelijk vlak. Mocht je maatschappelijke problemen hebben waar jezelf niet uit kan komen, bv. problemen in de omgang met je partner, ouders, kinderen of huisgenoten? Dan kan Maatkr8 jou daarbij helpen.

Uitzendkr8 helpt op het gebied van werk en inkomen. Ben je in de financiële problemen gekomen omdat je je baan bent verloren, dan kan Uitzendkr8 jou daarmee helpen. 

Mijn moeder zei altijd: “Al het goede komt in drieën.” En ik denk dat de samenwerking met deze bedrijven een gouden 3-eenheid kan zijn. Zo zijn werk, maatschappelijk vlak en financiën onlosmakelijk met elkaar verbonden. Je kunt het vergelijken met vuur. Voor vuur heb je brandstof, zuurstof en ontbrandingstemperatuur nodig. Haal je 1 van deze factoren weg, dan dooft het vuur! Haal je je inkomen weg? Dan stort je financiële huishouding in elkaar en kun je in een depressie raken of in de maatschappelijke problemen komen. 

Zo hebben we elk ons eigen vakgebied, waar we jou optimaal mee kunnen helpen. Wij hebben korte lijntjes naar elkaar, zodat we jou meteen de juiste hulp kunnen bieden! 

En voor alleen je financiële problemen, staat BudgetIng natuurlijk voor je klaar!