BudgetIng is de eerste stap naar financiële vrijheid. 

Hoi iedereen! 
Ik zal me eerst even voorstellen! Mijn naam is Inge, 37 jaren jong en om maar meteen met de deur in huis te vallen, ik hou van geld! Ik hou ervan om over geld te praten, om geld te bezitten, geld te verdienen, geld uit te geven en alles wat erbij komt kijken. Elk artikel, blog, webinar over financiën verslind ik. Mijn liefde voor geld gaat zelfs zo ver, dat ik budgetcoach ben geworden. Sinds dit jaar heb ik mijn eigen bedrijfje opgestart. En daar hoort natuurlijk een pakkende bedrijfsnaam bij en een leuk logo! Na een paar weken brainstormen met vriendlief kwam hij op het briljante idee om het bedrijf BudgetIng te noemen. Budgeting is natuurlijk de Engelse benaming voor budgetteren en Ing is een afkorting van mijn naam. Voor de hand liggend, simpel, maar wel heel effectief en oke….Ik haat het om toe te geven, maar goed bedacht vriendlief! Jij mag blijven! 
Het Logo was minder makkelijk. Iemand ingehuurd die hier heel creatief in is en na een paar opzetjes, wat gezeur van mijn kant en hoppa! Daar hebben we een logo! 

Nu BudgetIng een feit is, wil ik zoveel mogelijk mensen helpen met hun financiën. Het taboe doorbreken door er regelmatig over te schrijven/bloggen. Want geld is leuk! Je moet alleen weten hoe je je financiële huishouden op de rit krijgt. Want hoe werkt budgetteren? Waar begin je? Wat schrijf je op? Wat hou je bij? Doe ik het wel goed? Heb jij even geluk! Laat daar nou net mijn passie en kwaliteiten liggen! 

Hou mijn blogs in de gaten voor tips en tricks of maak anders vrijblijvend een afspraak bij BudgetIng.